Min baggrund

Jeg er seniorkandidat på Jung Instituttet København, hvor jeg uddanner mig til jungiansk psykoterapeut/psykoanalytiker. Det er en international, 6-årig uddannelse.  

Som seniorkandidat er jeg godkendt til at have egne klienter. Jeg får løbende supervision hos erfarne jungianske analytikere. For dig betyder det, at jeg tilbyder kvalificeret, dybtgående terapi til reduceret pris.

Jeg er særligt interesseret i sammenhængen mellem krop og psyke, og i menneskets mulighed for heling gennem kunstneriske udtryksformer.

Her startede det

Da jeg var 16 år gammel, læste jeg ”Ord der forløser”. Det er en selvbiografisk roman af den franske forfatter Marie Cardinal, hvori omdrejningspunktet er en langvarig psykoanalyse.

Den bog gjorde et enormt stort indtryk på mig, måske fordi den bekræftede noget, jeg altid havde vidst uden at have ord (!) for det: at vores psyke er uendeligt dyb, og at der kan være afgrunde mellem det, der foregår på overfladen, og det der foregår indeni og imellem os.

Ord er ikke bare ord. Og det er ikke alle ord, der kan forløse traumer og indre konflikter.

Der skulle gå mange år, før jeg havde modet og modenheden til at finde mine egne ”ord der forløser”. På vej til ordene har jeg i mit arbejde som musiker og som Tai Chi/Qi Gong-instruktør hele tiden haft det indre liv som omdrejningspunkt. Musikken er følelsernes sprog, og i Tai Chi/Qi Gong arbejder man bl.a. med dynamikken mellem den indre og den ydre verden.

Jeg har brugt livet på at lytte til, finde form og udtryk for alt det, der er udenom og imellem ordene. Den måde, som man i den jungianske psykologi forstår menneskets indre liv passer godt til mig. Det er en levende, kreativ, nysgerrig tilgang til mennesket, som jeg ønsker at bruge i mit arbejde med at støtte udvikling og heling.

Uddannelse og jobs

  • Konservatorieuddannet klassisk pianist
  • Qi Gong-instruktør
  • Cand.pæd. i musikdidaktik fra DPU/Aarhus Universitet.
  • Seniorkandidat ved C. G. Jung Instituttet København, hvor jeg går på den internationalt anerkendte uddannelse til jungiansk psykoterapeut/analytiker.

Jeg har gennem 25 år arbejdet som professionel pianist samt underviser.

Jeg har været souschef og projektleder, og har arbejdet med tværkunstneriske projekter. 

Jeg har undervist i Qi Gong og Tai Chi i 10 år.

Jeg har været ansat i Psykiatrien Region Sjælland, hvor jeg havde samtaler med pårørende i krise.