Cookie- og privatlivspolitik

Malene Thastum
Sorø
Telefon 71797179
mail@malenethastum.dk

Her finder du hjælp til at forstå, hvilke data der indsamles, hvorfor de indsamles og hvad jeg som dataansvarlig organisation bruger dem til. Det drejer sig om data jeg indsamler, hvis du er kunde hos mig, men også når du besøger min hjemmeside.

Som kunde

Som kunde mig, opgiver du en række informationer, f.eks.:

* Dit navn
* Din e-mailadresse
* Dine betalingsoplysninger

Hjemmesiden og cookies

Cookies

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.

Jeg bruger CookieBot til at holde styr på cookies.

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, behandler jeg dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.


Oplysningerne bliver kun brugt af mig – og jeg videregiver eller sælger dem ikke.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg gemmer dine personlige oplysninger på min computer der er beskyttet med kodeord.

Jeg kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet eller ved tyveri. Det betyder, at der kan være en (begrænset) risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Sletning

Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger jeg ligger inde med – og selvfølgelig også få slettet dem, hvis ønsket. Kontakt mig på mail@malenethastum.dk.