Undervisning

Er en node så musik? Er en komposition? Er en grammofonplade? Selvfølgelig ikke; først når den bliver opfattet i en menneskelig bevidsthed, kan begivenheden musik indtræffe; og det er ikke engang nok at den bliver spillet og hørt.

Peter Bastian i Ind i musikken (1987)

Det magiske øjeblik – MUSIK – opstår når det musikalske materiale og musikerens eget indre liv mødes. Det er dette møde der er målet for min undervisning. Intet mindre!

I min undervisning lægger jeg derfor vægt på det musikalske indhold: Hvad vil musikken, hvordan kan du forbinde dig med musikken, hvordan kommunikerer du gennem musikken. Disse spørgsmål er vigtige for både begyndere og videregående, børn og voksne. I denne proces er det selvfølgelig nødvendigt at arbejde intensivt med en lang række redskaber: teknik, klang, noder, teori osv.

Jeg bruger min egen arbejdsform i min undervisning, og håber at mine elever bliver inspirerede til at udforske musikken, og dermed sig selv.

Jeg tilbyder undervisning i klaver, kammermusik og musikteori/hørelære.

I øjeblikket har jeg desværre ikke mulighed for at tage flere faste elever. Men kontakt mig gerne for “engangs-aftaler”!