Baggrund

 

 

Studier

Jeg er uddannet klassisk pianist, og har studeret hos en lang række fantastiske musikere i både ind- og udland. I 1997 afsluttede jeg mine studier på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, hvor jeg gik i Amalie Mallings klasse. Undervejs havde jeg et års studier hos Liisa Pohjola på Sibelius-akademiet, og deltog i masterclasses hos mange forskellige internationale kapaciteter.

Senere studerede jeg videre hos Bernhard Roberts i Wales og deltog i Dartington Summerschool i Joanna McGregors masterclass. I 2001 blev jeg optaget i solistklassen på Det Fynske Musikkonservatorium. Her fordybede jeg mig særligt i ny kompositionsmusik hos Rosalind Bevan og Erik Kaltoft. Studierne afsluttede jeg med debutkoncert (2003) og udgivelse af en CD (Classico 2004) med musik af Debussy, Poulenc og Messiaen.

Denne fordybelse i musikken er siden blevet suppleret og beriget af mit møde med Tai Chi, Qi Gong og meditation. Jeg har praktiseret siden 2004, og tog i 2010-11 en instruktøruddannelse hos Anne Dige (Tai Chi Spirit). Desuden har jeg særligt haft glæde af studier hos Yang Yubin fra Sportsuniversitetet i Beijing, San Gee Tam fra USA og Peter Bastian.

I 2015 påbegyndte jeg en cand.pæd. i musikdidaktik på Århus Universitet/DPU. Jeg forventer at færdiggøre mit speciale i foråret 2018.

 

Arbejde

Siden min tid på konservatoriet har jeg undervist, både privat og på en række musikskoler. I 2001-2013 var jeg ansat på Sorø Musiske Skole, og siden 2013 har jeg været ansat på Faxe Musikskole. Udover klaverundervisning (individuelt og på hold; børn, unge og voksne; nybegyndere og meget erfarne) har jeg undervist i kammermusik, begyndersammenspil, hørelære, musikteori og musikhistorie.

I årene 2004-2011 var jeg desuden souschef på Sorø Musikse Skole. I den funktion arbejdede jeg bl.a. med administration, projektledelse og organisationsudvikling. Jeg deltog i en række kurser i forbindelse med jobbet, og de mere administrative og ledelsesmæssige kompetencer har jeg brugt i en lang række store og små kunstneriske projekter. I 2011-2013 var jeg således projektleder for Kulturregion Midt- og Vestsjællands projekt FLUKS: En tværkunstnerisk festival for unge fra hele Norden. Af tidligere projekter kan nævnes ‘Mozart på vej til dig’ (2005-2007), som var en skolekoncertforestilling med Fabella-kvartetten. Vi spillede omkring 100 koncerter for børn i hele landet.

I 2009 begyndte jeg desuden at undervise i Tai Chi og Qi Gong, både i aftenskoler og til workshops i forskellige sammenhænge.